Zet de eerste stap naar een slankere, energiekere en gelukkiger versie van jezelf.
s

Heb jij al talrijke pogingen gedaan om kilo's kwijt te raken, door diverse diëten, strenge (dure) sportprogramma's of de meest excentrieke methodes?

s

Ben je lusteloos, vind je het leven soms zelfs zwaar maar weet je niet hoe je dit op kunt lossen?

s

Zou jij je graag meer op je gemak voelen in gezelschap, betere keuzes willen leren maken en weer eens blij met jezelf en je lichaam kunnen zijn?

Dan is een BewustSlankScan voor jou

Kom te weten waarom je zo laag in je energie zit en waarom jóuw lichaam overtollig gewicht blijft vasthouden (de reden is namelijk voor iedereen anders)

Onderzoek wat jij en je lichaam behoefte aan hebben om weer vrede met elkaar te kunnen sluiten

Maak een plan op maat om het nu voor eens en altijd goed aan te pakken en op weg te gaan naar een blijvend gezond gewicht!

Hoe gaat een BewustSlankScan in z’n werk?
j

Voorafgaand aan het gesprek vul je online vragen in, krijg je video-uitleg en doe je de test "Waarom slaat mijn lichaam overtollig vet op?"

i

De antwoorden vormen de basis voor het persoonlijke gesprek

Het gesprek vindt telefonisch of via skype plaats

Tijdens het gesprek onderzoeken we waar de kern van jouw eet- of gewichtsprobleem ligt.

Na het gesprek weet je wie ik ben, of ik je kan helpen en welke mogelijkheden er zijn

“Tijdens de BewustSlankScan met Ina viel bij mij het kwartje. Het probleem zit veel dieper dan dat ik zo van lekker eten en snoepen houd! Ik heb inzichten gekregen in de werking van mijn lichaam en hoe het reageert op de manier waarop ik er mee om ga. Dit ga ik gebruiken om eindelijk die overtollige kilo’s kwijt te raken zonder mezelf keer op keer te straffen met onmogelijke dieten!”
Karin - 42 jaar

“Tijdens de BewustSlankScan met Ina viel bij mij het kwartje. Het probleem zit veel dieper dan dat ik zo van lekker eten en snoepen houd! Ik heb inzichten gekregen in de werking van mijn lichaam en hoe het reageert op de manier waarop ik er mee om ga. Dit ga ik gebruiken om eindelijk die overtollige kilo’s kwijt te raken zonder mezelf keer op keer te straffen met onmogelijke dieten!”
Karin - 42 jaar

“Mijn naam is Bianca, 39 jaar. Voordat ik bij Ina een BewustSlankScan deed, deed ik al jaren pogingen om af te vallen. Ik boekte wel enig resultaat, maar bleef op een niveau hangen waar ik echt niet tevreden mee was. Ik stond op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Stoppen met alles, ik kwam toch niet meer verder.
We kwamen in het gesprek tot de conclusie dat ik wellicht teveel eis van mijn lichaam. En dat de druk van het afvallen mijn lichaam te veel stress geeft. Ina leerde me, dat ik uit mijn hoofd moest. Je lijf weet heus wel wat goed voor je is!
Ik besloot mijn lichaam de tijd en ruimte te geven dat het verdient: als mijn lichaam weer zover is, ga ik heus wel weer afvallen. Ik was helemaal opgelucht. Er viel een pak van mij af. Want ik wist en voelde dat het wáár is!

Update per mail:

Na 4 maanden kan ik je vertellen, dat ik inmiddels weer 6 kilo kwijt ben. Zonder dat ik hier bewust mee bezig was. Dus dank je wel nogmaals voor ons gesprek. Dat heeft me echt aan het denken gezet. Hierdoor heb ik mijn ‘gewicht’ losgelaten en viel ik ineens af!”

Bianca van Rooij - 39 jaar

“Ik ben Saskia en had me bij Ina ingeschreven voor een BewustSlankScan. Ik worstel al jaren met mijn gewicht en na alle diëten en het vele lezen over eten (wat wel/niet) was ik even het spoor bijster. Ik wou graag weer op de goede weg gezet worden. En omdat ik ondertussen weet dat diëten geen zin heeft maar niet goed wist hoe het dan aan te pakken, leek me dit een goed middel. Ik vond de gesprekken met Ina heel fijn. Ze luistert goed naar wat je zegt en stelt vragen die je doen nadenken waardoor er ook kwartjes gaan vallen. Ze straalt rust uit en laat je in je waarde. Ze heeft geen vooroordeel maar wil je oprecht helpen. Dit zorgde ervoor dat ik eerlijk durfde te zijn waardoor ik ook echt wat heb aan de tips. Kortom, een gesprek aangaan met Ina is een echte aanrader!”
Saskia Bouma

Gun jij jezelf ook zo’n ervaring?

Vraag het BewustSlankScan Gesprek hieronder gratis aan.