Ervaringen van onze cliënten

Lees hieronder wat onze cliënten van onze aanpak vinden.
Ben je overtuigd en wil je eens vrijblijvend kennismaken?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Bedankt, dat je mij de beste versie van mezelf hebt laten ontmoeten

Ik ben bij Ina gekomen vanwege hyperventilatie. Ik had al jaren Multiple Sclerose en een scheiding met grote emotionele nasleep achter de rug .
Ik ben begonnen met ontspannings en ademhalingsoefeningen om beter tot mezelf te kunnen komen. Hierna volgden de NLP gesprekken: een proces van acceptatie. Het gaf het mij inzicht dat ik al die jaren aan het overleven geweest ben. Ik voelde voor het eerst mijn lichaam en brein samenwerken. Na veel gesprekken, oefening, coaching, tranen en blijdschap was ik weer zover om ” mijn vleugels uit te slaan”. Met veel waardering en dankbaarheid voor mijn coach Ina. Deze ervaring heeft mijn leven verrijkt!

Angela, 46 jaar

Een groot cadeau

Ik werd door de huisarts doorverwezen naar de Wissel vanwege extreme vermoeidheid. Door de NLP-gesprekken werd een soort rode draad duidelijk en werd ik verlost van de “ballast” die zo zwaar op mijn energie drukte. Ik voelde mij weer sterker en kon weer voorzichtig mijn leven oppakken door (met zin) weer te gaan bewegen en mijn conditie weer te verhogen. De één na laatste NLP behandeling zal ik niet gauw vergeten. Ik zag mijzelf van een afstand heel duidelijk, zonder oordeel, kijken naar alle ballast die ik in mijn leven opgebouwd had. Ik besefte dat ik sterker was dan alle verzamelde ballast en dat het niet nodig was om dat mijn leven te laten beïnvloeden. Dat voelt nog steeds als een groot cadeau! Bedankt Ina.

Anoniem

Positiviteit

Ik ben Yvonne en ik ben bijna 50 jaar en ben mijn hele leven al veel te zwaar. Bij Ellen Rutten en Ina van de Hoef ging een nieuwe wereld voor mij open. Positiviteit. Dat had ik nog nooit zo ervaren. Geen dieet maar een nieuwe levensstijl. Issues verwerken. De sessies met Ina waren soms best wel heftig maar ik kwam er steeds sterker en positiever uit. Ik kreeg een andere kijk op mezelf en vond weer innerlijke rust. Ik leerde het negatieve om te zetten naar het positieve. Dat bracht bij mij de grote verandering. Ik zit nu veel beter in mn vel en ik ben inmiddels dertig kilo af gevallen

Yvonne, 50 jaar

Cliënten over Healthy Weight

Mijn relatie met eten kwam in een heel ander daglicht te staan

Met gevarieerde oefeningen en tips kwam mijn relatie met eten in een heel ander daglicht te staan. Ina gaf me inzicht waarom ik op die manier met eten omga en welke mogelijkheden ik heb om dat zelf (structureel) te veranderen. Dingen veranderen die ik al meer dan 30 jaar doe (streng zijn voor mezelf, mezelf strakke dieetregels opleggen) is niet eenvoudig: maar met de begeleiding van Ina wel een stuk makkelijker. Zo ben ik ruim 10 kilo afgevallen. Wil je voor blijvend je relatie met je weegschaal en voeding verbeteren, dan ben je bij Ina aan het goede adres. Het is geen crash-aanpak met snel resultaat, maar Ina heeft de visie om voor de lange termijn de oplossing in jezelf te vinden!

Jade, 49 jaar

Ik ben niet zwak

Ik heb geleerd dat, omdat ik nu eenmaal chronische pijn heb, dat nog niet wil zeggen dat ik zwak ben. Het betekent juist dat ik sterk ben. Chronisch pijn hebben is niet altijd makkelijk!

Sinds enige jaren ben ik onder behandeling bij Praktijk de Wissel voor Fibromyalgie. Een prettige praktijk met vriendelijke en deskundige therapeuten. Door mij specifieke oefeningen en een positieve mindset aan te leren, kan ik nu beter omgaan met mijn beperking. Er is altijd een luisterend oor en antwoord op mijn vragen. Dat maakt dat ik er graag kom.

Christine, 64 jaar

Ik voel me weer goed

Ik ben Jennie, bijna 54 jaar oud. Na een gastric bypass operatie ben ik zo’n 70 kilo afgevallen en heb er weer 40 bij gegeten. Ik heb veel therapieën gehad die niet veel uithaalden, ik verviel altijd weer in oude patronen.

In de gesprekken met Ina kwam ik er achter dat ik helemaal niet tevreden was met wie en wat ik was. Dat ik redelijk ongelukkig was. Ina kan heel goed door vragen te stellen jezelf inzicht verschaffen in wat je beweegt of wat er aan de hand is. Voor mij is haar grootste kracht dat zij jou het vertrouwen geeft dat je je doel kan bereiken. Dat je lief mag zijn voor jezelf, dat het goed is wat je doet hoe klein dat voor jezelf ook mag zijn. Ik ben weliswaar 12 kilo afgevallen, maar dat ervaar ik niet meer als het belangrijkste. Ik voel me weer goed en heb er vertrouwen in dat ik mijn doel, een energieker slanker lichaam ga bereiken

Jennie

Een echte eyeopener

Ik ben Janneke, 55 jaar. Het was een echte eyeopener te ontdekken dat je lichaam zoveel zelf regelt, het gewoon zo werkt dat het van nature probeert een gezond gewicht in stand te houden of bereiken, daar had ik nooit zo bij stil gestaan. De grootste verandering is voor mij dat ik meer rust over het thema heb gekregen, dat ik meer ontspannen met eten, gewicht en mezelf kan omgaan. Geen paniek meer bij bv. feestdagen, verjaardagen of op vakantie gaan, dat heb ik nu niet meer, ik kan nu genieten van eten. En ik ben 26 kg afgevallen. Ik vergeet soms gewoon hoe het was.

Janneke, 55 jaar

Ik ga fluitend door het leven en val ook nog af!

Ik kwam bij Ina vanwege een burn-out. Ik wilde ook graag afvallen, maar dat lukte helemaal niet. Door de oefeningen en gesprekken kreeg ik inzicht in de oorzaken van mijn klachten en heb ik een belangrijke beslissing genomen. En was de behandeling afgerond. Twee maanden later kon ik haar dit schrijven:

“Heel bijzonder wat er nu met mij gebeurt; sinds ik de knoop heb doorgehakt ga ik fluitend door het leven en ik val ook nog af! Het menselijk lichaam zit dus inderdaad wonderlijk in elkaar. Al onze sessies werpen nu hun vruchten af”. 

Belinda, 42 jaar

Mijn relatie met eten kwam in een heel ander daglicht te staan

Met gevarieerde oefeningen en tips kwam mijn relatie met eten in een heel ander daglicht te staan. Ina gaf me inzicht waarom ik op die manier met eten omga en welke mogelijkheden ik heb om dat zelf (structureel) te veranderen. Dingen veranderen die ik al meer dan 30 jaar doe (streng zijn voor mezelf, mezelf strakke dieetregels opleggen) is niet eenvoudig: maar met de begeleiding van Ina wel een stuk makkelijker. Zo ben ik ruim 10 kilo afgevallen. Wil je voor blijvend je relatie met je weegschaal en voeding verbeteren, dan ben je bij Ina aan het goede adres. Het is geen crash-aanpak met snel resultaat, maar Ina heeft de visie om voor de lange termijn de oplossing in jezelf te vinden!

Jade, 49 jaar

Ik ben een betere versie van mezelf geworden

Ik ben Mildred, 48 jaar. Na 20 jaar afwisselend diëten en vreten was ik zelf mijn grootste vijand geworden. Wat mij aanspreekt aan het Bewust Slank programma is dat het een totaalpakket is. Niet alleen het voedingspatroon aanpassen, maar ook kijken naar waarom je (vr)eet en leren wat je kunt doen om emoties de baas te worden en hoe om te gaan met stress. Voor het eerst sinds al die jaren eet ik weer gezond en kan ik weer echt genieten van eten. Ik maak bewuste keuzes en sta daar ook achter.
De liefdevolle manier waarop Ina in staat is om inzichten en vertrouwen te geven, te ondersteunen en begeleiden is een voorrecht om te mogen ervaren. Een prachtig en waardevol kado aan jezelf, waar je een leven lang van kunt genieten. Ik ben een betere versie van mijzelf geworden, van binnen en buiten!

Mildred, 48 jaar

Praktische handvatten

Ina heeft me op een de prettige en respectvolle manier inzichten gegeven, mij (zonder oordeel) naar mijzelf laten kijken en mij ook op een duidelijke en praktische manier handvatten gegeven om met mijzelf, omstandigheden (anderen in mijn omgeving) en focus op eten, om te gaan. Daardoor kan ik nu beter omgaan met voeding en met stress. Ik mag en kan weer van eten genieten! Gun het jezelf om samen met Ina, te kijken naar hoe je met eten om gaat en daarna samen aan de slag te gaan met alle (soms onbewuste) zaken die je kijk op eten en de manier waarop je daarmee omgaat beïnvloeden.

Diane, 52 jaar

Ik heb een beter zelfbeeld

Al langere tijd ben ik niet blij met wie ik ben, met m’n lijf, m’n omvang. Te zwaar, te weinig gedisciplineerd, kan het moeilijk opbrengen om me aan een dieet te houden. Wat ik fijn vind aan de coaching van Ina is dat ik mezelf niet voor de kop sla en een negatief gevoel over mezelf heb maar dat zij juist het positieve eruit haalt, dat vind ik heel fijn. Haar open houding, positieve blik en de benadering met veel visualiseren en mediteren maakt dat ik er een goed gevoel aan over houd. Naast het feit, dat ik al bijna 10 kg ben afgevallen heeft het mij opgeleverd dat ik meer aandacht heb voor mezelf en een beter zelfbeeld. Eindelijk een manier waarop het vrij makkelijk is om je doel te bereiken. Je moet er wel wat voor doen, maar op een manier die je beter doet voelen over jezelf!

Monique, 57 jaar

Uit de knoop

Wat eigenlijk heel grappig is, is dat de kilo’s helemaal niet zo belangrijk meer zijn. Wat veel belangrijker is geworden: mezelf. Mezelf niet meer wegcijferen en een nieuwe, energieke versie van mezelf worden. Als je in de knoop zit en echt wilt leren omgaan met jezelf, dan kan Ina je heel goed uit de knoop helpen, door je een spiegel voor te houden, de juiste vragen te stellen waar je zelf een antwoord op kan geven en met alle methodes waarover ze beschikt om zelfs je verleden lichter te maken. Ik ben heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. 

Nicoline, 38 jaar

Ik heb nu geen eetbuien meer

Ik heb nu geen eetbuien meer, mijn gedachtes gaan bijna niet meer met mij op de loop. Ik beveel Ina bij iedereen aan omdat Ina je heel speels een andere kijk op situaties geeft en Ina een heel toegankelijk persoon is. Ik ben bijna 7 kilo afgevallen en dat alleen maar doordat ik anders ben gaan denken. Al gaan de kilo’s er niet snel vanaf, maar dat is voor mij niet zo belangrijk meer. Ik voel dat mijn lichaam aan het veranderen is, en dat is een zeer prettig gevoel!

Patricia, 40 jaar

 

Wij nodigen je uit om de verantwoordelijkheid voor je gezondheid te nemen

en nu de eerste stap te zetten.

Stuur een bericht

Bel of mail

 

Bel de praktijk in Pijnacker: 015-3695232
Bel Helma in Delfgauw: 06--17935136